Politika privatnosti

Mediteran kamp d.o.o. koristi procedure i tehnologiju koji na najbolji način osiguravaju Vašu privatnost. Ovaj dokument odnosi se na web stranicu www.mediteran-kamp.hr i definira način prikupljanja osobnih podataka i njihovo korištenje u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR EU 2016/676).
Koristeći se web stranicom, pristajete na postupanje s osobnim podacima u skladu s ovim dokumentom.
Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca: ime i prezime, OIB, e-mail, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj i drugo. Ne prikupljamo osobne podatke osim kada ste Vi to omogućili, odnosno kada se složite s time prilikom slanja upita na e-mail.
Korištenje i prijenos osobnih podataka
Vaše osobne podatke ćemo koristiti za ispunjavanje Vaših upita i narudžbi, slanje ponuda i ostalih informacija vezanih uz područje na koje se odnosi Vaš upit. Nećemo prenositi ili na bilo koji način otkrivati osobne podatke trećim stranama bez Vaše izričite privole.
Automatsko bilježenje informacija
Naš poslužitelj koristi statistički softver, standardno obilježje svih web poslužitelja koji nije karakterističan samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućava nam da web stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine web preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica i sl.). U ovom slučaju ne bilježe se nikakvi osobni podaci.

Rezervirajte odmah