O nama

Mediteran kamp d.o.o. tvrtka je osnovana 2015. sa sjedištem u Samoboru. Tvrtka je svoje poslovanje usmjerila na ponudu usluge iznajmljivanja smještaja u mobilnim kućicama NORD i glamping šatorima Adria Yachting u kampovima duž Hrvatskog priobalnog pojasa i otoka.

Zaposlenici su odgovorni, entuzijastični i sposobni, koji svojom stručnošću dodaju vrijednost usluzi kako bi se realizirala najbolja moguća usluga gostima.

Sustav upravljanja želi zadovoljiti sve potrebe gosta za bezbrižnim odmorom, a to se može ispuniti samo odabirom mobilnih kućica vrhunske kvalitete, sretnim i zadovoljnim zaposlenicima te izborom kampova koji obiluju zanimljivim sadržajima.

Mediteran kamp je visoko osviješten po pitanju okoliša i zaštite prirode te postupa u skladu sa zakonskom regulativom Republike Hrvatske. Kako bi se zadržao održivi razvoj prakticira se održivo ponašanje koristeći ekološki prihvatljive smještajne jedinice s uređajima visoke energetske klase kako bi gosti koristili sve dostupne aparate s najvećom učinkovitošću.

Želimo Vam ugodan i bezbrižan odmor!

 

 

 

Rezervirajte odmah