Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranica Mediteran kamp d.o.o.

Sve napore ulažemo u osiguranje sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci stalno su zaštićeni od gubitka, krivotvorenja, manipulacije, neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja. Podaci su dostupni samo osobama kojima su nužni za obavljanje posla, a svi naši djelatnici i partneri obvezali su se na čuvanje povjerljivosti podataka.

Maloljetnici

Osobe mlađe od 16 godina ne bi smjele davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. Nikada nećemo svjesno prikupljati osobne podatke maloljetnih osoba ili na bilo koji način upotrebljavati njihove podatke ili ih otkriti trećoj strani bez dozvole.

Pravo na informacije i sloboda izbora

Sami kontrolirate informacije koje dajete o sebi. Vaša prava obuhvaćaju pravo na pristup informacijama, pravo na ispravak, pravo na brisanje (zaborav), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost i pravo na prigovor.
Ako želite ostvariti bilo koje pravo koje imate kao ispitanik ili ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom zaštite privatnosti ili o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima, slobodno nam se obratite. Obratiti nam se možete na broj +385 (0)1 4400450 ili na e-adresu customer.care@mediteran-kamp.hr. Na svaki vaš zahtjev odgovorit ćemo u najkraćemu mogućem roku.

Objavljivanje promjena

Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, a svaka promjena naših pravila o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovoj adresi.
Ažurirano: svibanj 2019.

 

 

Rezervirajte odmah